Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jola91

Zadanych pytań: 23

21.11.2015 20:18

Owoce jałowca dodajecie tylko do dziczyzny, czy również do innych potraw?

Odpowiedzi (58)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

22.11.2015 15:23

Jako dodatek do bigosu i wołowiny :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

22.11.2015 15:46

do bigosu,kapusty kiszonej zasmażanej czasami do grochówki i kapuśniaku oraz do marynat do mięsa drobiowego

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

22.11.2015 18:32

jeśli już używam to tylko do marynat do mięs

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

22.11.2015 19:00

Dodaję do bigosu, marynat do mięs lub pieczeni

Franciszek

Zadanych pytań: 4

22.11.2015 19:08

Czasem do gulasz i bigosu

gosia1988

Zadanych pytań: 526

22.11.2015 20:18

nie dodawałam jeszcze owoców jałowca do dań

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

22.11.2015 20:58

Zawsze dodaję do bigosu, czasem do duszonej wieprzowiny i do marynat.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.11.2015 21:16

do bigosu,zup,gulaszu

Benita

Zadanych pytań: 1

22.11.2015 22:58

Ogólnie rzadko używam jałowca, ale czasem dodaję do bigosu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

23.11.2015 07:10

Dodaję także do bigosu i marynat do mięs wieprzowych. Lubię aromat jałowca.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak