Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.03.2017 09:17

Pieczone udka. Jak przygotowujecie? Jakie lubicie najbardziej? Szukam inspiracji .... Chce podać na urodzinkach jako ciepłą kolację ....

Odpowiedzi (46)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.03.2017 20:03

ja lubię natarte solą, pieprzem i czosnkiem

Ola1984

Zadanych pytań: 295

05.03.2017 20:10

Ja marynuję w oleju (2-3 łyżki tylko tyle, żeby przyprawy połączyć), sól, pieprz, sok z cytryny, słodka i ostra papryka, czonsek granulowany, czasem majeranek. Piekę w piekarniku.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.03.2017 20:51

Robię z ryżem w naczyniu żaroodpornym, tzw danie jednogarnkowe i robi się "samo".

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.03.2017 21:17

Ja lubię pieczone z ziołami i cebulką, razem z ziemniakami.

Janina

Zadanych pytań: 159

05.03.2017 21:55

Nacieram marynatą i piekę w piekarniku;))

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

05.03.2017 22:01

pieczone z imbirem , albo na ostro z pomidorami i kukurydzą

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.03.2017 23:39

Ja lubię pieczone z wieloma przyprawami ,piekę w piekarniku, posypuje przyprawami tj; papryką słodką, przyprawą do kurczaka ,przyprawa uniwersalna.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

06.03.2017 00:14

Z chrupiącą skórką i mnóstwem warzyw.

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

06.03.2017 07:55

Udka wcześniej nacieram olejem i ulubionymi przyprawami, odstawiam w chłodne miejsce na co najmniej godzinę, wkładam do rękawa do pieczenia i piekę, od czasu do czasu polewam sokiem , który się wytwarza pod czas pieczenia. Pod koniec pieczenia rozcinam rękaw i piekę, aż ładnie się zrumienią. Udka są w środku soczyste a z wierzchu chrupiące.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.03.2017 08:37

ostatnio robiłam w miodzie z przyprawą do kurczaka i papryką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak