Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania96

Zadanych pytań: 8

07.08.2015 17:07

Piekąc chleb na zakwasie, piekarnik musi być rozgrzany czy chleb wkładamy do nienagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (24)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.08.2015 19:59

zawsze do nagrzanego piekarnika

Janina

Zadanych pytań: 159

07.08.2015 22:54

Zawsze chleb wkładam do bardzo mocno nagrzanego piekarnika;)

misia53

Zadanych pytań: 339

07.08.2015 23:05

Chlebek wymaga dość wysokiej temperatury , wyrośnięty wcześniej wkłada się do gorącego piekarnika

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.08.2015 06:25

ja daję do gorącego piekarnika

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.08.2015 08:14

piekarnik musi być dobrze nagrzany, a jak piekę na płycie od pizzy to ją także nagrzewam

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

08.08.2015 10:50

Ja wkładam do zimnego piekarnika

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.08.2015 13:08

do nagrzanego piekarnika

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.08.2015 10:07

tak, ja zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

10.08.2015 15:45

Zawsze nagrzewanie piekarniku przed wypiekiem

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

12.08.2015 22:17

zawsze wstawiam do mocno nagrzanego piekarnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak