Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

30.09.2013 13:18

Piekąc kurczaka na rożnie zawsze wykapie sporo tłuszczu . Czy wykorzystujecie ten tłuszcz?

Odpowiedzi (31)

bogusia19

Zadanych pytań: 7

30.09.2013 14:17

albo sosik albo piesek zje

Beatris

Zadanych pytań: 43

30.09.2013 14:30

Ja czasami taki tłuszcz dolewam do oleju podczas smażenia (niezbyt dużo), wg mnie mięsko ma wtedy lepszy smak.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

30.09.2013 14:35

Robię z tego tłuszczu sosik

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.09.2013 14:39

czasami do sosu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.09.2013 14:54

robię z niego sos

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

30.09.2013 15:16

Ja nie używam takiego tłuszczu:)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

30.09.2013 15:18

Kurczak bez tego tłuszczu jest dużo zdrowszy,więc po co dodatkowo się takim tłuszczem napychać

Motorek

Zadanych pytań: 1446

30.09.2013 16:43

ja wylewam wytworzony tłuszcz

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.09.2013 16:50

Nie korzystam już z tego wytopionego tłuszczu z kurczaka.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

30.09.2013 21:40

nie używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak