Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

21.11.2013 08:15

Piekąc żeberka w piekarniku używacie woreczków/folii do pieczenia czy pieczecie je bezpośrednio w naczyniu żaroodpornym ?

Odpowiedzi (34)

malina

Zadanych pytań: 4

21.11.2013 08:59

mam brytfankę do pieczenia

Malinka

Zadanych pytań: 302

21.11.2013 09:03

Kiedyś piekłam w brytfannie, ale moim zdaniem za bardzo się wysuszają. Od jakiegoś czasu piekę w woreczku i uważam, że są zdecydowanie smaczniejsze.

sanielcia

Zadanych pytań: 34

21.11.2013 09:07

zwykle w woreczku, wychodzą bardziej soczyste

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

21.11.2013 09:08

w naczyniu żaroodpornym lub w rekawie do pieczenia

erym

Zadanych pytań: 24

21.11.2013 09:23

ja w naczyniu lub w rekawie

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

21.11.2013 09:40

Piekę w woreczku najczęściej :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.11.2013 09:44

najczęściej piekę w rękawie do pieczenia

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

21.11.2013 09:47

jeśli piekę w woreczku wkładam do naczynia lub na blaszkę

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

21.11.2013 09:47

zeberka piekę w woreczku,nie wysuszają się,są miękkie i soczyste

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.11.2013 09:48

ja piekę w naczyniu żaroodpornym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak