Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.12.2015 07:42

Pierogi na święta będziecie robić w wigilię czy macie już przygotowane i zamrożone?

Odpowiedzi (50)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.12.2015 16:24

Ja mam już zamrożone

gosia1988

Zadanych pytań: 526

18.12.2015 16:47

będę lepić w Wigilię rano

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

18.12.2015 17:57

Mam już zamrożone

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.12.2015 17:59

Pierogi zrobię w środę, dzień przed Wigilią i zamrożę.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

18.12.2015 18:51

pierogi robię w Wigilię

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.12.2015 20:11

Zawsze lepimy na świeżo, 1 godz.przed wigilią, zarówno uszka, jak i pierogi - a farsze robimy dzień wcześniej.

irenka

Zadanych pytań: 888

18.12.2015 22:16

już zamrożone

norweska20

Zadanych pytań: 400

18.12.2015 22:33

dzień wcześniej

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

19.12.2015 00:09

zrobię wcześniej i zamrożę

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

19.12.2015 14:16

U mnie sie robi w dniu przed samym podaniem na stół-pierogi smazone w ciescie drozdzowym z grzbami.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak