Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_Ka

Zadanych pytań: 16

08.09.2016 17:12

pierwszy rak kupiłam pyłek kwiatowy i się zastanawiam do czego moge go uzywac? macie jakies sprawdzone przepisy lub proste dania do których dodajecie. Bo mi narazie przychodzi jogurt naturalny z pyłkiem.

Odpowiedzi (32)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.09.2016 11:02

nigdy nie używałam

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.09.2016 11:23

moja babcia piła to dodając do wody

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.09.2016 11:31

ja dodawałam do jogurtu jedynie

Janina

Zadanych pytań: 159

09.09.2016 11:43

Nie miałam jeszcze takiego pyłku;))

Lis

Zadanych pytań: 56

09.09.2016 12:03

Ja używam do jogurtów, herbaty(tylko cieplej aby nie była gorąca - bo wtedy pyłek traci swoje właściwości), ale dodaję również do musli, płatków śniadaniowych

kd045

Zadanych pytań: 7

09.09.2016 12:50

ja używam tylko do jogurtu niestety

irenka

Zadanych pytań: 888

09.09.2016 13:52

ja nie używałam pyłku

Futka

Zadanych pytań: 2

09.09.2016 14:35

Polecam dodawać go do koktajli owocowych, owsianki, jogurtów i sałatek :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

09.09.2016 14:39

można wymieszać go np. z twarożkiem ;)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

09.09.2016 20:50

Oliwę truflową (z białej trufli) używam do carpaccio wołowego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak