Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

15.09.2013 13:59

Piszecie o grzybach u nas jakoś nie bardzo rosną pokazały się maślaki i to na podwórku, czy zbieracie kanię i jak ja przyrządzacie, ja zbierałam jak żył teść on znał je jak nikt już też wiem które to ale jednak trochę się obawiam.

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.09.2013 14:06

dzisiaj rano widziałam grzybiarzy i sporo mieli w koszykach, kanie też bym zjadła przysmażoną na masełku w panierce

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.09.2013 14:06

Jak mam kanię to robię z niej kotlety

malina

Zadanych pytań: 4

15.09.2013 14:02

jak spotkam kanię to najczęściej przyrządzam ją jak schabowego

Odpowiedzi (22)

2milutka

Zadanych pytań: 134

15.09.2013 14:08

ja kanie robię tradycyjnie..obtaczam kapelusz w jajku panieruję w bułce tartej i smażę pyszna!

iwi

Zadanych pytań: 115

15.09.2013 14:10

Jeżeli kania to tradycyjnie w panierce

plocia

Zadanych pytań: 561

15.09.2013 14:22

U nas sporo maślaków, prawdziwków. Maślaki rosną u moich rodziców normalnie wśród choinek - czasem z córką chodzę i zbieram. Kani nie znam, nigdy nie robiłam.

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.09.2013 14:22

kanie moczę w mleku, a potem w jajku i w bułce tartej + pieprz i sól i piekę na oleju

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

15.09.2013 14:23

kania najbardziej tradycyjnie w panierce,ja robiłam flaczki,zawijaną w naleśniku i panierowaną w zalewie pomidorowej wszystko bardzo smaczne

babeczka007

Zadanych pytań: 115

15.09.2013 14:25

ja jej nie zbieram :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.09.2013 14:35

Jejku u nas bardzo dużo ,mąż wczoraj wiaderko przywiózł samych pięknych podgrzybków i prawdziwków, dzisiaj robię duszonkę z jajkiem.

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.09.2013 14:35

robię kanie jak kotlety schabowe, albo nadziewam mielonym, warzywami i do piekarnika

Ania321

Zadanych pytań: 179

15.09.2013 14:35

ja też robię kanie w panierce i smażę, są pyszne, ale jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej nie zbieraj

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.09.2013 14:57

jeśli mam kanie to przyrządzam jak schabowe ale osobiście ich nie zbieram bo można je pomylić a dobrze ich nie znam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak