Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

19.11.2013 20:47

Planuję ozdobić tort za pomocą tylki #233 trawa i włosy - jaki krem polecacie, by łatwo i ładnie się wyciskał krem i nie "rozlewał" tworząc ciapy ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

BeataJ

Zadanych pytań: 103

19.11.2013 21:06

Ja polecam krem budyniowy - dobrze schłodzony.

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.11.2013 07:16

również polecam budyniowy ale dodałabym więcej masła do niego ..

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.11.2013 21:09

Ja również krem budyniowy.

Odpowiedzi (7)

Indianerka100

Zadanych pytań: 2

19.11.2013 22:47

też polecam budyniowy

MarianM

Zadanych pytań: 30

19.11.2013 23:06

krem serkowo – maślany polecam

kate.500

Zadanych pytań: 1516

20.11.2013 07:30

a ja polecam tradycyjny na masle z odrobina kawy lub capuccino lub kakao

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.11.2013 07:59

polecam krem budyniowy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.11.2013 09:43

ja zrobiłabym budyniowy

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

20.11.2013 10:24

krem budyniowy najlepszy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

20.11.2013 17:51

najbardziej pasuje i świetnie się formuje krem z masła:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak