Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

12.07.2013 16:01

Płuczecie ryż przed gotowaniem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

12.07.2013 16:01

tak zawsze i to kilka razy

berys18

Zadanych pytań: 1434

12.07.2013 16:01

ja kiedyś nie płukałam, ale teraz płucze

Gracer

Zadanych pytań: 124

12.07.2013 16:37

nie płuczę

Odpowiedzi (32)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

12.07.2013 16:03

nie płuczę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.07.2013 16:06

Kupuję ryż w pudełku a woreczki wkładam prosto do garnka i solę

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

12.07.2013 16:06

tak w ZIMNEJ WODZIE

adelajda

Zadanych pytań: 234

12.07.2013 16:08

tak płuczę

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.07.2013 16:10

przyznam szczerze, ze nie, ale powinno sie plukac

borgia

Zadanych pytań: 89

12.07.2013 16:13

W większości przypadków. Jedynie ryżu arborio nie, aby risotto miało odpowiednią gęstość.

ewka1978

Zadanych pytań: 135

12.07.2013 16:18

nigdy tego nie robię

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.07.2013 16:22

tak płuczę ryż

okrysia

Zadanych pytań: 79

12.07.2013 16:26

zawsze płuczę.

Janina

Zadanych pytań: 159

12.07.2013 16:31

Jeżeli gotuję luzem, to płuczę, tego w woreczkach nie płuczę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak