Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

18.01.2016 21:57

Podrzućcie proszę jakieś pomysły na wykorzystanie gęstej kwaśnej smietany, mam dużo i boję się ,że mi się zepsuje.

Odpowiedzi (32)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

19.01.2016 15:46

Placki ziemniaczane, śmietanowiec.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

19.01.2016 16:30

jeśli jest to fajna , gęsta śmietana to zrobić masło!!!

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

19.01.2016 17:45

Ja robię pieczone pierogi z ciasta ze śmietaną. Sporo jej idzie. Przepisy u mnie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

19.01.2016 19:07

zrób jajka w sosie tatarskim

Gracer

Zadanych pytań: 124

19.01.2016 19:11

może ciasto na bazie smietany

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

19.01.2016 19:20

Jeśli masz domową śmietanę to możesz zrobić masło zwykłe, lub smakowe. Ubić śmietanę w słoiczku ( energicznie potrząsając) lub w blenderze ( szybciej ).

Marta1986

Zadanych pytań: 859

19.01.2016 19:51

śmietanowiec ciasto,sernik

misia53

Zadanych pytań: 339

19.01.2016 21:35

Mam prawie 2 litry tej śmietany więc już i zupy i sosy robiłam . Teraz pójdę waszym tropem......poszukam coś....

Maridka19

Zadanych pytań: 59

20.01.2016 06:21

Może jakieś ciasto lub dodać do jakiegoś deseru :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.01.2016 10:08

jak tak dużo , to masło najlepszym sposobem :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak