Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

20.09.2012 14:46

Polecam do smażenia olej arachidowy- jest smaczny, przyjemnie i nie bardzo intensywnie pachnie a zwłaszcza doskonale znosi wysokie temperatury( " nie pali się").

Odpowiedzi (3)

1j1o1l1a1

Zadanych pytań: 1095

20.09.2012 15:46

poza jedna wadą - jest drogi

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.09.2012 16:06

do smażenia równie dobry jest olej rzepakowy - a cenowo jest znacznie przystępniejszy od arachidowego, przynajmniej w PL.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

21.09.2012 08:46

Niestety racja jest drogi...ale temperatury znosi świetnie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak