Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Indianerka100

Zadanych pytań: 2

27.11.2013 14:14

Pomidory blanszujecie???

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.11.2013 14:20

teraz już tylko do sałatek lub potraw gotowanych na kanapki nie

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.11.2013 15:26

raczej obieram ze skórki bez blanszowania

Seba

Zadanych pytań: 1313

27.11.2013 16:25

nie zawsze w zależności do czego potrzebuje

Odpowiedzi (28)

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.11.2013 14:15

jak najbardziej,

Milena100

Zadanych pytań: 3

27.11.2013 14:17

ja tylko do sałatek

krystyna330

Zadanych pytań: 228

27.11.2013 14:18

jesli mam kupne to tak, w sezonie letnim mam swoje wiec tego nie robie

artur7

Zadanych pytań: 1324

27.11.2013 14:19

tak oczywiscie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

27.11.2013 14:21

tak, zawsze blanszuje

pawel123

Zadanych pytań: 14

27.11.2013 14:22

tak, zawsze to robie

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

27.11.2013 14:23

tak,zawsze to robię

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

27.11.2013 14:24

Oczywiście , że tak :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

27.11.2013 14:25

Zawsze blanszuję.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.11.2013 14:28

już coraz rzadziej. mam obieraczkę z tupperware i nią cieniutko obieram pomidorki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak