Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

letkiewicz

Zadanych pytań: 2

13.02.2014 16:55

Pomocy dodawałam do potrawy za dużo chili jak teraz pozbyć się pikantngo smaku

Odpowiedzi (17)

idealme

Zadanych pytań: 62

13.02.2014 18:17

też proponuję śmietanę, a jeśli nie pasuje to mleko :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2014 18:54

ja dawałam curry i było mniej ostrawe ,pikantne

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.02.2014 20:56

ups dodaj śmietanę i troszkę miodu

marcia7

Zadanych pytań: 166

24.05.2014 22:52

troszkę cukru pomoże

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

08.06.2014 23:36

tak, ziemniak pomaga

marcia7

Zadanych pytań: 166

17.11.2014 23:37

alkohol neutralizuje

Wacław

Zadanych pytań: 1269

17.04.2017 10:25

mleko lub miód

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak