Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

18.01.2015 17:51

Poradzcie proszę, jak albo z czego zrobić kieszeń do dekoratora tortów(ciast)?. Kupiłam kolejny nowy i już po rozpakowaniu w domu zauważyłam , że rożek jest żle sklejony i oczywiście zaraz się rozdarł cały. Mam już kilka w domu tylko nie mam rekawa. Zwykły woreczek jest za słaby , już nie chcę kupować kolejnego a przydałby się bardzo ,bo zbliza się Dzień Babci.

Odpowiedzi (24)

BeataJ

Zadanych pytań: 103

19.01.2015 22:02

Woreczki strunowe są odpowiednio mocne lub zrób z papieru do pieczenia.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

20.01.2015 17:23

świetny pomysł z tym woreczkiem po mleku. koniecznie muszę wypróbować

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.01.2015 01:09

Kup worek do mrożenia.

Anna133

Zadanych pytań: 143

21.01.2015 07:46

Ja mam rękaw z materiału niby dla szkół gastronomicznych ale po 5 latach choć się nie rozpadł, to nie wygląda świeżo, teraz przerzuciłam się na woreczki foliowe do mrożonek, szukam mocnych te z suwakami są też super ucinam róg wkładam końcówkę i do dzieła a do tego nie trzeba myć :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak