Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

15.07.2013 22:23

Potraficie trybować kurczaka ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Milena87

Zadanych pytań: 25

15.07.2013 22:26

ja też nigdy tego nie robiłam

Kasia36

Zadanych pytań: 463

15.07.2013 22:27

Tak Margo usuwać, luzować kości z kurczaka :), ja nie potrafię

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

15.07.2013 22:24

nigdy tego nie robiłem

Odpowiedzi (22)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 22:25

niestety nigdy nie robiłam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.07.2013 22:25

Czyli rozbieranie ,luzowanie kurczaka z kości , przerabiałam ten temat w domu.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

15.07.2013 22:25

oj nie, dla mnie to wyższa szkoła jazdy, ale nie wykluczone, że kiedyś się nauczę :)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

15.07.2013 22:27

jeszcze nie, ale wszystko przede mną :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 22:28

też nie robiłam tego nigdy, wyższa szkoła jazdy :-)

agus198900

Zadanych pytań: 14

15.07.2013 22:28

oj nie.;) jestem mięso jadalna;) ale kupuję gotowe mięsko do obróbki;)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.07.2013 22:28

nigdy nawet nie próbowałam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.07.2013 22:29

nigdy nie próbowałam ale myślę że to nie jest aż takie skomplikowane :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

15.07.2013 22:34

Próbowałem kiedyś, ale efekt nie był warty tej pracy :(

meg1984

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 22:35

nie potrafię tego robić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak