Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.10.2013 22:26

Potrzebuję dobry przepis na barszcz czerwony. Nigdy nie robiłam a ostatnio mam ochote. Przepisów tyle że nie wiem który wybrać.

Najlepsze odpowiedzi (3)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

31.10.2013 07:22

polecam mój-jest sprawdzony

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.10.2013 23:10

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/267540/czerwony-barszcz.html ja gotuję tak :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

31.10.2013 08:06

zawsze robię na wędzonce i burakach tartych na tarce jarzynowej(później przecedzam aby był czysty),a zakwaszam cytryną ,nie zawsze zabielam bo lubimy czysty do krokietów:)

Odpowiedzi (8)

iwi

Zadanych pytań: 115

30.10.2013 22:37

Robiłam według przepisu Oli 1984 i wyszedł super

migotka28

Zadanych pytań: 20

30.10.2013 22:55

jeśli chcesz zabielany śmietaną zapraszam http://www.doradcasmaku.pl/przepis/274382/barszcz-czerwony-zabielany.html

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

30.10.2013 23:50

zrób sobie zakwas , na takim zakwasie barszcz najlepszy ! http://www.doradcasmaku.pl/przepis/13328/kiszony-barszcz-czerwony.html wystarczy potem dodać go do wywaru z mięsa i warzyw albo samego jarzynowego

Ola1984

Zadanych pytań: 295

31.10.2013 06:27

Polecam Ci mój przepis na barszcz, zakwas robię sama, uszka również, barszcz jest prze pyszny: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260984/barszcz-czerwony-postny.html

Ola1984

Zadanych pytań: 295

31.10.2013 06:28

A tutaj masz przepis na zakwas: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260981/zakwas-na-barszcz-czerwony.html

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

31.10.2013 07:24

ja obrane buraki gotuję osobno, potem je trę na tarce grube oczka, i łącze z wywarem z żeberek z włoszczyzną, doprawiam ciut octem, śmietaną

2milutka

Zadanych pytań: 134

31.10.2013 07:43

polecam na zakwasie w mojej ksiedze jest przepis.

Beata73

Zadanych pytań: 1093

31.10.2013 08:23

zrób w/g mojego przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak