Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

03.02.2014 14:21

potrzebuje dobry pzrepis na spód do pizzy szukałam w przepisach ale nie mogę się zdecydować tyle tego tu jest.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.02.2014 14:34

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/305762/pizza-z-salami-i-papryka.html :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.02.2014 14:23

mam w swej księdze zapraszam :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

03.02.2014 14:41

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/276957/ciasto-na-pizze-po-mojemu.html

Odpowiedzi (11)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

03.02.2014 14:25

2 szkl mąki, 3 dkg drożdży, 2 łyżki oleju, 2/3 szkl. wody, 1/2 łyżeczki soli, 2 czubate łyżeczki cukru - zawsze wychodzi :)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.02.2014 14:27

3 szklanki mąki pszennej, 3 dag drożdży, 1 szklanka mleka, łyżeczka soli, szczypta cukru, 1-2 łyżki oleju. Po wyrobieniu odstaw, rozwałkuj, wyłoż na blachę i odstaw na 20 minut, potem piecz w temp 200*, po 10-15 minutach ułóż składniki i piecz jeszcze 10 minut

kasiaw

Zadanych pytań: 470

03.02.2014 14:36

każdemu co innego smakuje więc trudno tak doradzić któryś

Niki22

Zadanych pytań: 46

03.02.2014 14:41

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/303426/pizza-hawajska.html moim bliskim najbardziej smakuje :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.02.2014 14:47

któryś musisz wybrać, każdy chwali swój

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.02.2014 14:49

zobacz mój http://www.doradcasmaku.pl/przepis/273300/pizza-z-pieczarkami-joanny.html

artur7

Zadanych pytań: 1324

03.02.2014 15:08

kazdy lubi cos innego trudny wybor

norweska20

Zadanych pytań: 400

03.02.2014 15:25

ale jakie szukasz spodu na cienkim cieście ..czy na grubym

Janina

Zadanych pytań: 159

03.02.2014 15:40

Ja zawsze robię drożdżowe ciasto;)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

03.02.2014 15:44

Ja nigdy nie robię ciasta do pizzy jednakowego, kombinuję a to z maślanką a to z kefirem. Zawsze ciasto jest smaczne i w sumie to kwestia naszych preferencji smakowych. Zachęcam do eksperymentów i wtedy trafisz na ciasto swoje ulubione.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak