Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

06.01.2014 11:39

Potrzebuję fajnego pomysłu na wykorzystanie sporej ilości białek. Mam ponad dwadzieścia zamrożonych i wypadałoby je zużyć. Bezy odpadają bo mam już spory zapas, keks z białek z makiem też bo mamy go już dosyć :).

Odpowiedzi (16)

Ankha

Zadanych pytań: 112

06.01.2014 12:35

Część wykorzystałabym do "ciasta anielskiego", jest na samych białkach

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

06.01.2014 12:38

jest takie ciasto amerykańskie - anielskie ciasto szyfonowe i ono robi się na białkach

olla85

Zadanych pytań: 24

06.01.2014 13:24

Ja też polecam angel food cake :)

Rycerz

Zadanych pytań: 75

06.01.2014 13:50

Do głowy przychodzą mnie, tylko kokosanki.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.01.2014 14:53

mnie też przyszły do głowy kokosanki,albo babka na białkach:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.01.2014 15:15

może kokosanki,lub blat bezowy do tortu wysuszyć i może spokojnie poleżeć nic mu nie będzie,babka z białek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak