Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

04.02.2015 09:25

Potrzebuję pomysłów na dania, które wcześniej przygotuję- a wieczorem tylko odgrzeję. Jakie są Wasze propozycje.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.02.2015 09:31

Z pewnością świetnie sprawdzą się wszelkie potrawy typu eintopf - bigos, fasolka po bretońsku, zapiekanki, gulasze nie tylko czysto mięsne, ale i połączone z mieszanką warzywną, pilaw, paella i podobne :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

04.02.2015 09:39

polecam flaczki wołowo drobiowe,oczywiście jak lubią wszyscy domownicy

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.02.2015 09:57

większość zup z wkładką mięsna, kapuśniak, fasolowa itp dobrze smakuje odgrzewana, a i jest na tyle sycąca, że nie trzeba robić drugiego dania. gulasze, mięsko w sosie. możesz też przygotować sos do makaronu. wieczorem jedynie gotujesz makaron, podgrzewasz sos i jedzenie gotowe w 10 minut :)

Odpowiedzi (22)

Ania67

Zadanych pytań: 1134

04.02.2015 09:28

Czekam również na linki do przepisów:)

kanu83

Zadanych pytań: 734

04.02.2015 09:34

Polecam krokiety

Renataj

Zadanych pytań: 1275

04.02.2015 09:48

Może pulpety w sosie pomidorowym czy koperkowym /do sosu możesz dodać ugotowany już wcześniej ryż i podgrzać wszystko razem/, gołąbki, gulasz, leczo, krokiety, naleśniki z farszem. Jeśli wieczorem ale niezbyt późnym i ma to być np. obiadokolacja to może jakieś pożywne zupy z wkładką: fasolowa, grochówka, gulaszowa.

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 10:07

zupa imprezowa przepis w mojej galerii podpiekasz tylko mięso pózniej dajesz dodatki i do piekarnika gotuje się sama

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

04.02.2015 10:22

Pasta makaronowa lub rissoto, naleśniki.

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.02.2015 10:35

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/255200/zupa-gulaszowo-imprezowa-gosi.html moze ten przepis

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.02.2015 11:08

zapiekanki ziemniaczane lub makaronowe, gęste zupy

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.02.2015 11:27

Dużo potraw da się odgrzać, ale ja proponuje Ci białą kiełbasę z kapustą kiszoną, piecze się to danie z odpowiednimi dodatkami w naczyniu żaroodpornym, a wieczorem tylko podgrzewa - przepis znajdziesz w mojej księdze.

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2015 12:30

zapiekanki robię wieczorem wkładam do lodówki i na drugi dzień do pieca, zupy wszelakie, mięsiwa pieczone, sosy pomidorowe makaron tez możesz ugotować a potem przelać wodą gorącą

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.02.2015 12:43

Fasolka po bretońsku, zupy, zapiekanki ziemniaczane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak