Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

22.10.2013 16:52

Proszę o propozycje na wykorzystanie jabłek "opadówek". Dostałam dzisiaj sporo takich owoców i chciałabym je praktycznie spożytkować:)

Odpowiedzi (31)

Renata9

Zadanych pytań: 329

22.10.2013 17:29

można wykorzystać na ciasto, albo zrobić mus jabłkowy lub sok

kate.500

Zadanych pytań: 1516

22.10.2013 17:41

polecam lekko podsmażyć z dodatkiem cynamonu, imbiru itp

artur7

Zadanych pytań: 1324

22.10.2013 17:42

mozesz zrobic marmolade

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.10.2013 17:46

z takich jabłek robię mus lub marmoladę obieram jabłka kroję na ósemki zagotowuję bez cukru miksuję i wkładam do słoików jeszcze gorący i zakręcam potem używam do jabłecznika jeśli trzeba to słodzę przed położeniem na ciasto

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

22.10.2013 17:50

proponuje soczek

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

22.10.2013 17:59

jabłka z cynamonem w słoiki zrób

kriko

Zadanych pytań: 27

22.10.2013 18:06

moze mus lub sok

dodi

Zadanych pytań: 256

22.10.2013 18:23

najlepsze są starte na zimę np. do szarlotki

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.10.2013 18:31

chyba tylko kompoty i powidła

pestka

Zadanych pytań: 424

22.10.2013 19:15

najpierw sok z marchewka do bieżącego spożycia , potem trochę do słoików aby były np do ciasta , naleśników lub ryżu z jabłkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak