Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.04.2016 12:12

Proszek bezowy do kremów - czy to zmielona bądź pokruszona beza ??

Odpowiedzi (29)

Futka

Zadanych pytań: 2

05.04.2016 14:16

Proszek bezowy to sporoszkowane białko kurze, które służy do przygotowywyania kremów i lukrów, już bez użycia białek :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.04.2016 14:22

Nigdy nie używałam :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.04.2016 14:35

@gosia56 spróbuję sproszkować bezę i wówczas dodać do kremu - zobaczymy co wyjdzie :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.04.2016 16:28

Nie słyszałam o takim proszku, jest to dla mnie nowość

Gracer

Zadanych pytań: 124

05.04.2016 17:04

nie znam tego produktu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.04.2016 17:34

nie słyszałam o czymś takim

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.04.2016 17:42

Konczi wiem ze ludzie dodają do kremu połamane bezy nie całkiem zgniecione w pył krem jest pyszny .Osobiście nie robię bo wtedy krem jest bardzo słodki a my nie lubimy takich słodkich ;)

pestka

Zadanych pytań: 424

05.04.2016 17:45

nie wiedziałam, że coś takiego istnieje

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

05.04.2016 18:39

pierwszy raz słyszę

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.04.2016 21:13

Nigdy o takim nie słyszałem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak