Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

09.02.2014 10:55

Przeczytałam dziś, że banan, jabłko i gruszka po pokrojeniu zachowają jasny kolor miąższu i nie zmienią smaku, jeśli wrzucimy je na chwilę do gazowanej wody.

Odpowiedzi (26)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

09.02.2014 11:49

o, warte wypróbowania, bo przecież nie zawsze skrapiamy sokiem cytrynowym owoce

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.02.2014 11:54

a to ciekawe, ja zawsze polewam sokiem z cytryny

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

09.02.2014 11:58

Pierwsze słyszę, ale warto wiedzieć.

patryska76

Zadanych pytań: 24

09.02.2014 12:08

Nie słyszałam o takie metodzie, ale trzeba wypróbować ;-) Ciekawy sposób ;-)

Niebieska

Zadanych pytań: 4

09.02.2014 12:27

wypróbuję tą radę

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

09.02.2014 12:40

ciekawa rada

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.02.2014 13:18

Warto wypróbować Twoją radę.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.02.2014 13:30

ciekawa rada warto spróbować .

Malinka

Zadanych pytań: 302

09.02.2014 13:32

No to dzisiaj przetestuję, dzięki za radę :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

09.02.2014 14:16

Nie wiedziałam, fajna ciekawostka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak