Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ela427

Zadanych pytań: 12

06.02.2016 22:46

Przez jaki okres sezonujecie nalewki z orzecha włoskiego? ;)

Odpowiedzi (26)

Janina

Zadanych pytań: 159

07.02.2016 11:12

Zalane spirytusem młode zielone orzechy trzymam 3-miesiące;))

mirecka12

Zadanych pytań: 66

07.02.2016 13:28

odstawiam na około 3 mc a potem szybko się rozchodzi ;-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.02.2016 14:47

czym dłużej to lepiej co najmniej powinna leżakować 3 m-ce

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

07.02.2016 15:00

Odstawia na ok 3 miesiące

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.02.2016 16:00

ja odstawiam na okres 3 miesięcy

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

07.02.2016 18:21

3 miesiące musi ona leżeć, by się "przegryźć".

gosia1988

Zadanych pytań: 526

07.02.2016 18:30

koleżanka odstawia na 4 miesiące

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.02.2016 09:35

Zasypane cukrem orzechy stoją dwa tygodnie, później zlewam i łączę z alkoholem. Tego się nie pije dla przyjemności, więc zanim użyję stoi przez parę miesięcy.

joannaa24

Zadanych pytań: 0

08.02.2016 09:52

Ja odstawiam na 3 miesiące

Ela427

Zadanych pytań: 12

08.02.2016 11:39

piszecie że nalewkę używacie leczniczo ,a co ta nalewka leczy i w jakich dawkach ją stosujecie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak