Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

karolina1869

Zadanych pytań: 594

16.03.2013 17:45

przygotowując sosy do mięs, zagęszczacie je mąką, czy czekacie aż az nadmiar wody odparuje

Najlepsze odpowiedzi (1)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.03.2013 18:01

ostatnio dodaję np. cebulę czy inne warzywa i miksuję blenderem...jest naturalnie zagęszczony

Odpowiedzi (3)

karolina1869

Zadanych pytań: 594

16.03.2013 19:21

bardzo ciekawy pomysł, na pewno wypróbuje

tessinka

Zadanych pytań: 79

16.03.2013 19:52

ja staram się unikać zagęszczania mąką

cooleczka

Zadanych pytań: 539

16.03.2013 20:21

często zagęszczam mąką, bo niestety jest szybciej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak