Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

24.08.2014 09:44

Przygotowując zapiekankę z kabaczka lub cukinii podsmażacie najpierw te warzywa czy dajecie do zapiekanki takie całkowicie surowe ? I pieczarki- dajecie do zapiekanek surowe czy podsmażone ?

Odpowiedzi (39)

Klausia

Zadanych pytań: 251

24.08.2014 13:09

podsmażam :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

24.08.2014 14:06

wszystko podsmażam

Janina

Zadanych pytań: 159

24.08.2014 14:24

Wszystko lekko podsmażam;)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.08.2014 14:46

Zwykle podsmażam, kabaczki i pieczarki puszczają dużo soku... sok odlewem po podsmażeniu i dodaję tylko same warzyw i grzyby.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.08.2014 15:04

To zależy, ale częściej podsmażam :)

halina17

Zadanych pytań: 271

24.08.2014 15:08

Przeważnie podsmażam warzywa i pieczarki.

madzialena19

Zadanych pytań: 7

24.08.2014 16:19

Cukinię , kabaczki , pieczarki podsmażam.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

24.08.2014 17:57

wszystkie te warzywa podsmażam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.08.2014 18:13

cukini nie podsmażam, ale pieczarki zawsze

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.08.2014 21:03

zazwyczaj podsmażam na maśle, wtedy danie jest smaczniejsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak