Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lara

Zadanych pytań: 35

08.02.2014 10:41

Pytanie do osób, które gotują mleko skondensowane w puszce: czy puszka taka z otwieraczem nadaje się do gotowania podobnie jak całościowa? Czy ktoś gotował takie mleko na masę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.02.2014 12:13

ja gotowałam takie z zawleczką. nie było problemu. pilnuję żeby puszka była cała zakryta wodą

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2014 11:20

Gotowałam puszki ale były bez otwieracza-zawleczki;)

Ankha

Zadanych pytań: 112

08.02.2014 11:42

Ja z kolei przelewałam mleko do słoiczka i gotowałam je tak jakbym pasteryzowała, wtedy widac jak mleko zmienia kolor i czy jest gotowe

Odpowiedzi (11)

mitek111

Zadanych pytań: 15

08.02.2014 10:47

ja gotuję takie mleko w puszce , ok 2 godzin trzeba gotować

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

08.02.2014 11:06

ja gotowałam tylko takie "bez zawleczki"

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 11:08

Gotuje bez zawleczki przeważnie 2 godziny.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

08.02.2014 11:24

Gotuję również te z zawleczką i nigdy nie było problemów. Nigdy nie zalewam wodą puszek w całości, a tak do 2 cm poniżej puszki.

Stenka

Zadanych pytań: 467

08.02.2014 12:32

kupuję już gotowane w puszce

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 13:01

nigdy nie gotowałam w takie puszce z otwieraczem ale znajoma gotowała też w puszce bez otwieracza i się otworzyła podczas gotowania kuchnia do malowania

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

08.02.2014 13:35

Ja gotowałam zarówno te z zawleczką i te bez. Oba rodzaje gotuje się około 2 godzin i nigdy nie miałam żadnych problemów;)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

08.02.2014 13:59

ja nie gotowałam

pestka

Zadanych pytań: 424

08.02.2014 14:49

gotowałam tylko te w całości

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

08.02.2014 21:35

gotowałam i było ok, pilnowałam tylko żeby była odpowiednia ilość wody w garnku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak