Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

25.02.2014 00:51

Racuchy wolicie na drożdżach czy proszku do pieczenia ?

Odpowiedzi (23)

ada.la

Zadanych pytań: 39

25.02.2014 07:59

ja dodaję proszk do pieczenia

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

25.02.2014 08:08

Dodaję proszek do pieczenia

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.02.2014 08:13

Robię na proszku do pieczenia

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

25.02.2014 08:20

wolę na drożdżach

Klausia

Zadanych pytań: 251

25.02.2014 08:30

na drożdżach, ale ostatnio zrobiłam na proszku do pieczenia i powiem szczerze, że też mi smakowały :D

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.02.2014 08:35

racuchy to tylko na drożdżach. natomiast robię często placki na proszku :)

sara1

Zadanych pytań: 478

25.02.2014 09:03

na drożdżach

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.02.2014 09:49

bardzo lubię na drożdzach

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

25.02.2014 09:55

Drożdżowe uwielbiam :)

marcia7

Zadanych pytań: 166

27.02.2014 00:37

zawsze proszku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak