Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Poison1988

Zadanych pytań: 188

31.01.2013 01:30

RADA: Chociaż to może was zdziwić lodówka i panująca w niej temperatura nie służy wszystkim produktom. Pieczywo w lodówce szybciej zrobi się czerstwe; ziemniaki, papryka, cebula, marchew ogórek i jabłko szybciej się zepsują w niskiej temperaturze; kawa, herbata, jabłka, gruszki, mango, ananasy i banany tracą swoje walory smakowe; miodu - optymalna temperatura to 10-15stopni; oleju, który może zmętnieć; konserw, które zostały już odpowiednio zabezpieczone przez producenta oraz produktów sypkich jak sól, ryż,

Odpowiedzi (1)

Stenka

Zadanych pytań: 467

31.01.2013 08:21

latem pieczywo zawsze trzymam w lodówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak