Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

27.09.2013 14:20

RADA DLA LUBIĄCYCH DOMOWE PRZETWORY: Dynię, zielony groszek, kalafior i fasolke szparagową obgotuj przed pasteryzacją w wodzie z sokiem z cytryny - dzięki temu warzywa nie ściemnieją poźniej w słoikach.

Odpowiedzi (16)

6zer

Zadanych pytań: 21

27.09.2013 17:40

ja zawsze dodaje odrobinę octu i kolor zachowuje się długo ładny

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.09.2013 18:03

dzięki za radę

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.09.2013 18:30

Z podanych warzyw jedynie groszek nieco zmienia barwę. Inne warzywa pozostają jasne.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.09.2013 19:02

dziękuję za radę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:19

Fajna rada, skorzystam.

Paula87x

Zadanych pytań: 1

28.09.2013 12:53

Na pewno skorzystam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak