Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bernika

Zadanych pytań: 25

16.06.2010 17:51

RADA: gdy robimy grilla warto podac do potraw konfiture z zurawin lub borówek. ich słodkawo-kwasny smak wspaniale kompuneje sie z grillowanym miesem karkówki, wedlinami czy serami zamiast musztardy czy keczupu.

Odpowiedzi (3)

pauluna

Zadanych pytań: 21

16.06.2010 19:11

oo to moze byc bardzo dobre

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

17.06.2010 09:02

o tak! bardzo lubię borówki i żurawinę a do pieczonego mięsa to super dodatek!

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

17.06.2010 09:02

o tak! bardzo lubię borówki i żurawinę a do pieczonego mięsa to super dodatek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak