Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

03.11.2013 13:05

Rada: Gdy zostanie nam trochę wina w butelce, można je przelać do formy kostek lodu i zamrozić. Gotowy dodatek do sosów.

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.11.2013 13:06

dobra rada dziękuję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.11.2013 13:10

wiem,ja też tak robię ,gdy mi zostanie to własnie przelewam.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.11.2013 13:13

świetny pomysł, dzięki

Odpowiedzi (30)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

03.11.2013 13:07

mądre to!:D

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

03.11.2013 13:07

albo do bigosu,dziekuję za radę,super pomysł

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.11.2013 13:09

nie pomyślałam o tym :) niemniej jednak wolę trzymać w butelce - albo się dopije albo doda świeże do sosu :) w zamrażarce może "przesiąknąć" innym zapachem lub stracić swój naturalny aromat

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.11.2013 13:11

Fajna rada, dzięki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.11.2013 13:13

też tak robię

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.11.2013 13:14

świetny pomysł, nie pomyślałam o tym

wyattearp

Zadanych pytań: 102

03.11.2013 13:19

o tak zecydowanie

Ania321

Zadanych pytań: 179

03.11.2013 13:20

Fajny pomysł, skorzystam :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

03.11.2013 13:20

Dobry pomysł :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

03.11.2013 13:24

fajny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak