Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

19.03.2016 20:22

RADA jak zrobić granatową pisankę

Odpowiedzi (44)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

19.03.2016 21:12

Przydatna porada:)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

19.03.2016 21:26

myślałam, że trzeba wyprać z jeansami!! Żart;)

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.03.2016 21:37

dobra rada

gosia1988

Zadanych pytań: 526

19.03.2016 21:37

Super rada, na pewno skorzystam

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.03.2016 23:53

Na pewno skorzystam, dzięki :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.03.2016 08:51

Super rada ;) dzięki

pestka

Zadanych pytań: 424

20.03.2016 08:54

takiego sposobu nie znałam, spróbuję skorzystać z tej rady

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.03.2016 09:02

przydatna rada

Ola1984

Zadanych pytań: 295

20.03.2016 09:05

Znam ten patent, bardzo lubię jajka barwione naturalnymi składnikami.

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.03.2016 09:14

Znam ten sposób, ale bez dodatku kwasu - kiedy dolejesz octu uzyskasz odcień fioletu zbliżony do koloru amarantowego, a więc odcień ciemnego różu. Odcienie koloru niebieskiego (tzw. ciemny morski) uzyska się wyłącznie z wywaru kapuścianego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak