Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

16.02.2013 19:56

RADA: Jeżeli chcecie mieć pewność, że białka dobrze się ubiją - przed rozpoczęciem ubijania dodajcie do nich szczyptę soli

Odpowiedzi (1)

Poison1988

Zadanych pytań: 188

16.02.2013 23:17

białka muszą się dobrze ubić. Z tym, że powinny być bardzo chłodne. Sól jedynie przyspiesza ten proces. A pewność można mieć wtedy, gdy przełoży się miskę nad sobą i nic na głowę nie spadnie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak