Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ela_K

Zadanych pytań: 13

01.10.2013 13:39

Rada: Nie dodawajcie kiwi i ananasa do galaretki bo nie stężeje

Odpowiedzi (19)

Beatris

Zadanych pytań: 43

01.10.2013 14:35

Dzięki enzymom zawartym w tych owocach, doskonale nadają się do lodów i sorbetów, bo nie zamarzają "na kamień". Do galaretki niestety nie można ich dodać w stanie surowym.

Seba

Zadanych pytań: 1313

01.10.2013 14:35

wiem, że tak się dzieje, ale dzięki za radę

Monia

Zadanych pytań: 7

01.10.2013 14:53

Świeże owoce kiwi i ananasa powodują, że galaretka nie tężeje - napis z opakowania galaretek :-P

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

01.10.2013 14:57

tak,wiem wolę wylać na nie kisiel i dopiero potem galaretkę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

01.10.2013 15:05

tak wiem ale wystarczy sparzyć wrzątkiem i już stężeje :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.10.2013 16:18

Wiedziałam o tym. Niech ta rada posłuży innym jako przestroga, bo kiedyś też się na tym sparzyłam.

margaret

Zadanych pytań: 4

01.10.2013 17:49

tak wiem o tym:)

Ania321

Zadanych pytań: 179

01.10.2013 19:54

przekonałam się o tym dawno temu na własnej skórze :)

gibli

Zadanych pytań: 20

01.10.2013 20:48

tak, wiem o tym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak