Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

30.09.2013 11:47

Rada: ostatnio gotowałam ryż i dodałam do gotowania łyżkę soku z cytryny, ryż wyszedł mi śnieżnobiały, a jeżeli chcemy kolorowy ryż to można dodać koncentrat pomidorowy, albo sok z buraków to wychodzi czerwony, jak dodamy sok ze szpinaku to jest zielony, a sok z marchwi to mamy ryż pomarańczowy.

Odpowiedzi (23)

Ela_K

Zadanych pytań: 13

30.09.2013 12:20

jak dodamy do gotowania trochę przyprawy curry to mamy żółty kolor i fajny smak ryżu, ale nie do każdej potrawy nadaje się ryż z curry

msmors

Zadanych pytań: 91

30.09.2013 12:23

ciekawa rada z sokiem cytryny.

Janina

Zadanych pytań: 159

30.09.2013 12:26

Dzięki za pożyteczne i ciekawe rady;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.09.2013 12:36

ciekawa porada

pestka

Zadanych pytań: 424

30.09.2013 12:54

ciekawa rada

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.09.2013 13:02

kiedys zabarwiałam ryż jagodami i kurkumą na zółto

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.09.2013 13:28

Do tej pory barwiłam ryż tylko kurkumą, ale spróbuję twoich rad:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.09.2013 13:52

wiem, dzięki za radę też tak robię

rjustysia

Zadanych pytań: 190

30.09.2013 14:05

Ja zwykle dodaję kurkumę albo curry, lecz chętnie sprawdzę ten sok z cytryny.

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

30.09.2013 15:10

dzieki za rade, przyda sie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak