Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sylwia73

Zadanych pytań: 21

02.08.2010 11:23

RADA: Przed smażeniem lub pieczeniam kiełbasy natnij ją w kilku miejscach i włóż w te nacięcia kawałki czosnku, po upieczeniu będzie pyszny smak i aromat :)

Odpowiedzi (3)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

02.08.2010 12:51

super rada

Mariposas

Zadanych pytań: 7

02.08.2010 12:58

Ja właśnie dziś piekę kiełbasę i skorzystam z rady :)

plocia

Zadanych pytań: 561

19.09.2013 09:36

Super porada, ja zawsze nacinałam ale o wkładaniu czosnku nie słyszałam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak