Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

04.11.2013 07:01

Rada: żeby gotowany groszek (świeży albo mrożony) nie stracił swojego zielonego koloru, to dodaję do gotowania troszeczkę cukru.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.11.2013 08:37

Też dodaję cukier :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.11.2013 08:43

super pomysł :)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

04.11.2013 08:52

super rada!!

Odpowiedzi (19)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

04.11.2013 07:06

Dobra rada może się przydać :)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

04.11.2013 07:08

zapamiętam, dziękuję za pomysł

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.11.2013 07:21

muszę spróbować

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

04.11.2013 07:21

świetna rada,ale ja bardzo rzadko gotuję groszek zielony,zawsze używam konserwowy:)

Renata9

Zadanych pytań: 329

04.11.2013 07:25

super rada, dziękuję

pestka

Zadanych pytań: 424

04.11.2013 07:28

bardzo dobra rada ,

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.11.2013 07:31

super muszę to spróbować

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

04.11.2013 07:47

trzeba wypróbować :))

Aga-25

Zadanych pytań: 3

04.11.2013 07:53

dobrze wiedzieć

malina

Zadanych pytań: 4

04.11.2013 07:57

fajna rada, dziękuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak