Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

15.08.2013 18:23

Rada: żeby na budyniu nie zrobił się nam kożuch to wystarczy gorący budyń posypać cukrem, albo przykryć go folią spożywczą :)

Odpowiedzi (20)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

15.08.2013 19:40

a ja zawsze na kożuch czekam najbardziej :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.08.2013 19:49

ja bardzo lubię kożuch z budyniu ale radę warto zapamiętać :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

15.08.2013 20:12

o foli słyszałam ale o cukrze nie, swoją drogą dawno nie jadłam budyniu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.08.2013 21:00

dobra rada, warto zapamiętać

Papryczka

Zadanych pytań: 608

15.08.2013 21:13

dzięki przyda się taka wiedza

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.08.2013 21:16

dziękuję bardzo za dobrą radę:-)

alaaa

Zadanych pytań: 201

15.08.2013 21:16

jeśli budyń do zjedzenia to uwielbiam z kożuchem,ale do kremów zawsze przykrywam folią, ale dziurek nie robiłam wypróbuję

Seba

Zadanych pytań: 1313

15.08.2013 21:37

dzięki za radę, przyda się

Janina

Zadanych pytań: 159

15.08.2013 21:43

Że trzeba przykryć, to wiedziałam, ale o cukrze nie wiedziałam, dzięki;)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

15.08.2013 22:09

ja też często nakrywam budyń folią spożywczą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak