Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

alaaa

Zadanych pytań: 201

17.06.2013 23:15

Rada: zielony koperek do zamrożenia na zimę zamiast kroić nożem zmiksujcie w blenderze z rozdrabniaczem.

Odpowiedzi (17)

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.06.2013 08:22

ja już pokroiłam, bo dostałam tydzień temu od koleżanki:-)

Magula

Zadanych pytań: 556

18.06.2013 09:36

dobry pomysł, mam taki rozdrabniacz do cebuli który również świetnie radzi sobie z ziołami

kasienka23

Zadanych pytań: 512

18.06.2013 10:36

ja chyba wolę krojony :)

misia53

Zadanych pytań: 339

18.06.2013 11:09

a u mnie koperek zaczyna żółknąć nie wiem czy przez te deszcze?

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.06.2013 11:53

dobry pomysł z tym siekaniem juz tak robiłam ale jeszcze wczesniej najlepiej koperek osuszyć w wirówce do sałaty

irenka

Zadanych pytań: 888

18.06.2013 14:35

dzięki za radę,wypróbuję

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

18.06.2013 15:22

też tak sobie ułatwiam życie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak