Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

13.02.2014 13:22

Robiąc ciasto drożdżowe wyrabiacie do momentu, aż wam odchodzi od ręki ? Ja nigdy tak długo go nie wyrabiam, a zawsze mi wychodzi.

Odpowiedzi (25)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.02.2014 13:40

zawsze wyrabiam do momentu aż odchodzi od ręki

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.02.2014 13:40

tak wyrabiam az odchodzi od ręki

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.02.2014 13:43

Zależy kiedy i do czego. Na chleb się nie wysilać i trwa to ekspresowo, nie widzę różnicy w smaku czy trwa to krótko czy długo.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2014 13:44

Robię tak samo jak wszyscy

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 13:47

wyrabiam do czasu aż odejdzie ciasto od ręki

halina17

Zadanych pytań: 271

13.02.2014 13:55

Ja wyrabiam aż odchodzi od rąk.

Janina

Zadanych pytań: 159

13.02.2014 14:01

Tak, wyrabiam aż odstaje od ręki;)

EWI

Zadanych pytań: 319

13.02.2014 14:25

ja nigdy tyle nie daje rady

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.02.2014 14:46

z reguły tak :)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 16:14

Smaczne ciasto drożdżowe jest pracochłonne. Babcia uczyła moją mamę, a ona mnie. Muszą powstać na nim pęcherze i musi odchodzić od rąk.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak