Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jola91

Zadanych pytań: 23

20.10.2015 10:16

Robiąc drożdżówki z serem, do twarogu dodajecie tylko cukier/cukier waniliowy, czy coś jeszcze?

Odpowiedzi (48)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.10.2015 16:14

gdy jest zwarty to tylko cukier i żółtko, jeśli wilgotny to czasem łyżkę budyniu waniliowego

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

20.10.2015 16:20

Dodaję żółtko i odrobinę budyniu

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.10.2015 16:50

tak jak Alex_M, dodatkowo różnie rodzynki, skórki pomarańczowe, pokrojony owoc

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.10.2015 16:57

wanilia i żółtka

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

20.10.2015 17:05

cukier waniliowy sok z cytryny oraz żółtko

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

20.10.2015 17:14

żółtka i rodzynki

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.10.2015 17:45

żółtka , cukier waniliowy i czasami jak jest suchy twaróg to dodaję odrobinę śmietany

ilka01

Zadanych pytań: 6

20.10.2015 17:52

cukier waniliowy i żółtko

Madzai

Zadanych pytań: 7

20.10.2015 18:40

Dodaję tylko cukier waniliowy, ewentualnie dorzucam rodzynki albo kawałki czekolady ;)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

20.10.2015 18:53

Do sera można dodać cukier waniliowy, cukier, albo rozgniecionego banana do dosłodzenia. Albo rodzynki do osłodzenia. A i nieraz dodaję żółtko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak