Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.07.2014 11:00

Robiąc dzisiaj tzw. "przegląd" w mojej szafce znalazłam puszkę z masą krówkową o smaku orzechowym. Naszła mnie ochota na wykorzystanie tej masy. Jakie macie propozycje ?

Odpowiedzi (29)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

26.07.2014 18:57

lubię ciasto krówka lu snickers

Mira85

Zadanych pytań: 90

26.07.2014 20:11

można zmiksować z masłem i zrobić pyszną masę np. do przełożenia biszkoptu

Ania84

Zadanych pytań: 67

26.07.2014 21:28

kruche babeczki z wisienką i masą krówkową, sernik z polewą, albo taki na herbatnikach bez pieczenia z bitą śmietana i budyniem

pestka

Zadanych pytań: 424

27.07.2014 10:39

najszybciej można zrobić wafelki z masą krówkową

xjustynka89x

Zadanych pytań: 11

27.07.2014 11:45

naleśniki, albo tradycyjnie przełożyć wafle :)

Renata22

Zadanych pytań: 672

27.07.2014 16:37

ja ją dodaję do sernika orzechowego ;)

Magula

Zadanych pytań: 556

28.07.2014 19:35

ja wykorzystuję tą mase głównie do bułeczek drożdżowych takich malutkich, pycha

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.07.2014 09:20

polecam sernik z masą krówkową

as28

Zadanych pytań: 294

29.07.2014 21:39

sernik z masą krówkową lub tarte

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak