Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

23.09.2013 15:36

Robiąc marynowane maślaki to ściągacie skórkę z kapeluszy?

Odpowiedzi (20)

Stenka

Zadanych pytań: 467

23.09.2013 16:23

Zdejmuję nawet z tych malutkich, nie słyszałam, żeby ktoś nie zdejmował

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.09.2013 16:25

robię bez skórki

Seba

Zadanych pytań: 1313

23.09.2013 16:26

zawsze ściągam skórkę

Ania321

Zadanych pytań: 179

23.09.2013 16:37

ja też usuwam skórkę z maślaków

ZEWA

Zadanych pytań: 190

23.09.2013 16:49

zawsze z maślaków usuwam skórkę.

noninka77

Zadanych pytań: 33

23.09.2013 17:53

oczywiście ściągam

kuklik

Zadanych pytań: 604

23.09.2013 18:17

ściągam i nawet nie przyszło mi na myśl żeby nie

Halina14

Zadanych pytań: 79

23.09.2013 19:06

zawsze z maślaków ściągam skórkę

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.09.2013 19:21

Do marynaty,do suszenia,do mrożenia - skórkę ściągam zawsze.Do zupy i sosu też.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.09.2013 19:43

tak zawsze,ale raz spróbowałam zrobić ze skórką owszem wygląd miały ciekawy ale ja osobiście ich nie jadłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak