Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.12.2016 12:36

Robiąc "oszukane gołąbki" czyli gołąbki bez zawijania kapustę obgotowujecie czy dodajecie surową ?

Odpowiedzi (50)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.12.2016 14:32

Delikatnie obgotowuje

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

16.12.2016 14:33

Ja dodaję surową drobno szatkowaną:)

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.12.2016 15:00

Jeżeli to jest późna kapusta (jak teraz) tą ją wrzucam na wrzątek albo nasalam, a potem płuczę.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.12.2016 16:08

Zawsze surową, drobno poszatkowaną.

pestka

Zadanych pytań: 424

16.12.2016 16:19

Kapustę surową trę na tarce o grubych oczkach lub bardzo cienko szatkuję.

Janina

Zadanych pytań: 159

16.12.2016 16:49

Zawsze daję surową;))

benka

Zadanych pytań: 15

16.12.2016 17:37

daję surową, ale wcześniej solę aby zmiękła

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.12.2016 17:42

Ja dodaję surową potem smażę i następnie gotuję

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.12.2016 17:57

dodaję surową kapustę

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

16.12.2016 18:02

surową starta na tarce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak