Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.01.2014 14:16

Robiąc samemu bułkę tartą mielicie tylko bułkę, czy trochę chleba też tam się znajdzie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.01.2014 14:21

wyłącznie bułki pszenne

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.01.2014 14:38

bułkę. gdy mam dużo suchego chleba to mielę go bez skórki i wkładam do osobnego pojemniczka, zużywam do pulpetów

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.01.2014 14:21

samą bułkę tylko

Odpowiedzi (44)

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

02.01.2014 14:17

Tylko bułkę

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.01.2014 14:17

Bo ja raczej mielę samą bułkę, ale raz czy dwa zmieliłam też chleb :)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

02.01.2014 14:18

Tylko samą bułkę

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

02.01.2014 14:18

tylko bułkę mielę

aniagdz

Zadanych pytań: 5

02.01.2014 14:19

ja daję tylko bułkę :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.01.2014 14:21

zazwyczaj samą bułkę tylko miele

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

02.01.2014 14:22

tylko bułki

Janina

Zadanych pytań: 159

02.01.2014 14:25

Zazwyczaj bułkę a jeżeli chleb to bułkowy;)

artur7

Zadanych pytań: 1324

02.01.2014 14:26

mieszam z chlebem

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.01.2014 14:27

Najczęściej samą pszenną bułkę, ale jak mam jej za mało, to dodaję ususzony pszenny chleb.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak