Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.02.2014 11:32

Robiąc surówkę z białej kapusty to zasalacie ją?

Odpowiedzi (19)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.02.2014 12:28

delikatnie solę i ugniatam ręką by zmiękła. chyba, że to młoda to nie ma potrzeby :) jeśli jest dużo wody to odlewam :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.02.2014 12:29

ja solę kapustę, aby puściła sok

halina17

Zadanych pytań: 271

02.02.2014 12:39

Solę kapustę i odciskam.

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.02.2014 12:41

jak robię ze świeżej kapusty to posypuję solą aż pusci sok

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

02.02.2014 12:59

tak, a później ugniatam

pajbek

Zadanych pytań: 257

02.02.2014 13:01

Ja zasalam :-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.02.2014 13:30

tak zawsze ją zmorze solą

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

02.02.2014 13:46

Tak zawsze.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

02.02.2014 23:25

tak aby zmiękła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak