Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

27.09.2013 15:10

Robicie jeszcze jakieś przetwory,jeśli tak to jakie,z czego? Czy już może zakończyliście etap wekowania i pakowania sezonowych produktów w słoiki na zimę?

Odpowiedzi (28)

pati100015

Zadanych pytań: 10

27.09.2013 18:16

jeszcze aronia, buraczki i trochę sosu pomidorowego, i jak zdążę to gruszka i dynia w occie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.09.2013 18:59

buraczki z papryczką

Janina

Zadanych pytań: 159

27.09.2013 19:16

Ja mam jeszcze kapustę do zakiszenia, buraczki. Poza tym robię brzoskwinie i zbieram jeszcze maliny;)

Magula

Zadanych pytań: 556

27.09.2013 19:45

ja w tym roku przyznaję ze nie robiłąm wcale przetworów, a rzadko mi się zdarza takie lenistwo

teresa18

Zadanych pytań: 502

27.09.2013 20:34

jestem w trakcie zaprawiania buraczków, grzybków a przedemna jeszcze kapusta kilka rodzajów

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:27

Jeszcze : kiszona kapusta, grzyby w occie, w soli, w przecierze pomidorowym.

Stenka

Zadanych pytań: 467

28.09.2013 08:15

Mam pigwę w ogrodzie do zebrania i przerobienia, czeka mnie kiszenie kapusty i jak mam grzyby to robię w occie

Paula87x

Zadanych pytań: 1

28.09.2013 12:42

Ja już w koncu skończyłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak