Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

22.10.2013 13:26

Robicie jeszcze teraz jakieś przetwory? jak tak to jakie?

Odpowiedzi (39)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

22.10.2013 14:54

Właśnie dziż robię ;) buraczki,papryka,grzyby

gibli

Zadanych pytań: 20

22.10.2013 15:04

zastanawiam się nad dynią:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.10.2013 15:09

wczoraj robiłam dzem z dyni

Klausia

Zadanych pytań: 251

22.10.2013 15:11

Cały czas marynuję grzyby, bo na bieżąco zjadamy :D Dzisiaj oprócz grzybów mam zamiar zrobić syrop z czarnego bzu bo jeszcze się zima nie zaczęła, a my już wszystko prawie wypiliśmy :D Mam jeszcze kilka pomysłów, ale czasu i słoików za mało żeby to wszystko zrealizować :D

ana1

Zadanych pytań: 51

22.10.2013 15:24

jeżeli kiszona kapusta w słoikach to też przetwory to właśnie ją robię.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.10.2013 15:27

ja już nie robię

Stenka

Zadanych pytań: 467

22.10.2013 16:10

Robię dżemy z pigwy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.10.2013 16:13

kapusta kiszona jedynie jeśli można nazwać to przetworem :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.10.2013 16:17

kapustę kiszę na zimę

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.10.2013 17:18

jeszcze soki z jabłek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak