Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

07.04.2016 09:43

Robicie sami zakwas do żurku? Dodajecie skórke od chleba?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.04.2016 10:02

żur robimy sami,chleba nie dodajemy

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.04.2016 10:55

Jeżeli mam chleb bez tych wszystkich chemicznych dodatków to tak.

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.04.2016 11:00

ja robię bez skórki chlebowej

Odpowiedzi (24)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

07.04.2016 09:46

Taki najlepszy i dodaje się skórkę z chleba żytniego na zakwasie

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.04.2016 09:57

Kiedyś nie dodawałam ale kilka razy dodałam i ze skórką zakwas jest zdecydowanie lepszy /jak dla mnie/

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.04.2016 09:58

tak ja zawsze dodaję małą piętkę chleba żytniego bez ulepszaczy

Ela427

Zadanych pytań: 12

07.04.2016 10:01

ja dodaję

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.04.2016 10:13

zawsze dodaję

asiatok

Zadanych pytań: 15

07.04.2016 10:43

Nie dodaję i wychodzi pyszny. Przede wszystkim nie pleśnieje.

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.04.2016 10:43

robię sama raz dodaję skórkę raz zakwas od żurku

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.04.2016 10:46

ja dodaję skórkę

pestka

Zadanych pytań: 424

07.04.2016 11:04

zakwas robię sama i nie dodaję skórki chlebowej

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.04.2016 11:22

zawsze robię sama wszelkie zakwasy, a skórkę z prawdziwego żytniego chleba dodaję sporadycznie, tylko wówczas, kiedy na 100% jestem pewna, ze chleb jest naturalny... niestety już nie wierzę w żadne cuda - właśnie dowiedziałam się, że najlepszy "naturalny" piekarz w regionie chrzci swoje wypieki polepszaczami... więc tylko własny domowy chleb wchodzi w grę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak